Recent News

Daisypath Vacation tickers

Samstag, 20. September 2014

Cirkuszban jártunk

Bécsben nincs állandó cirkusz, ki tudja miért, de nincs. Régen azt hittem, hogy minden fővárosban van, aztán kiderült, hogy dehogyis. Biztos azt gondolták az őseink, hogy mi ilyen mókás egy nép vagyunk, kell nekünk állandó cirkusz:)))

Ami itt van, az a néha felbukkanó vándorcirkuszolás, ebből már több éve jön rendszeresen ősszel a Roncalli német cirkusz, akik a Rathausplatzon húzzák fel sátraiakat kb. 1 hónapra. Elég sűrűn van előadás, így nem probléma rá jegyet szerezni, ami Bécsben azért nagy mondás. Ami nagyon tetszett, hogy maga a cirkusz környezete is jópofán van kialakítva, minden cirkuszos kocsikból, de van előtte még kávézó is, mondjuk ez szerintem jó ötlet..
Az előadás 2,5 órás plusz a szünet. Nagyrészt hagyományos előadások vannak: akrobaták, bohócok, ki így ki úgy mutatja be ügyességét. Ami nekem nagyon tetszett az egy svájci kommikus volt, aki egy "Lassító" terápiát tartott annak a mottónak jegyében, hogy ha lassan élsz, később végzel vele, tehát tovább élsz. Viccesen próbálta előadni, hogy mennyivel kényelmesebb az élet, ha mindent lassan csinálunk, és rögtön megszűnik a stressz. A terápiáját  szerencsére el lehet számolni a betegbiztosítónál is - ígérte.
Aki tud németül annal ajánlom az oldalát http://www.baldrianshow.ch/
Hiányoltam a trapézt, de valószínű ők olyat nem csinálnak, a sátorba nem is férne el, pedig nekem a kedvencem, viszont sok olyan volt, hogy az egyik ember a másikat meg a harmadikat tartja meg különböző pózokban, volt olyan, hogy a nő tartotta meg a férfit meg egy másik lányt, nem is tudom, ez hogy működhet.
Szerencsére csak egy állatos pont volt, bevallom őszintén én azt gyerekkoromban se szerettem, nem találom viccesnek, amikor az állat térdet hajt a közönség előtt.
Egyszóval jól éreztük magunkat ebben a pár órában és sikerült feltöltődnünk a napi kerékhajtás közepette

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen


Flickr

Labels

adventi vásár (1) ádventi vásár (3) álláskeresés (3) Alte Donau (4) amazon (1) Anmeldebescheinigung (1) barátság (4) Bécs (2) bécsi étterem (1) bécsi fotók (7) bécsi kávéházak (4) bécsi mozik (2) Böjte Csaba (1) Bramberg am Wildkogel (1) bűnőzés (1) Burgtheater (1) cég (1) Colmar (1) családfakutatás (1) Da Capo Wien (1) DACH régió (1) Deutsch Perfekt (1) Donauinselfest (1) döntés (1) egy év (1) érzelmek (1) étterem (1) évkezdet (1) fotók (1) Freyung (1) Grinzing (1) Hallstatt (1) havazás (1) heiligenkreuz (1) hétvége (1) Hofburg (1) húsvét (2) IKI (1) Informatikai álláspiac (1) kábellopás (1) Kahlenberg (1) Karácsony (2) kastély (1) katasztrófa (1) képek (1) képeslap (1) kerékpárutak (1) kirándulás (3) kreatív (3) külföldi vélemény Pestről (1) lakás (1) Laxenburg (1) Leopoldsberg (1) levéltár (1) MA 35 (1) maradunk (1) Maria Theresia Platz (1) Mariazell (1) MÁV (2) mayerling (1) MINGO (1) mosókonyha (1) mozi (1) München (5) München in Motion (1) negatívumok (1) nyelviskola (3) nyelvrokonság (1) nyelvtanulás (5) nyelvvizsga (1) Opera (2) ORF (1) összegzés (1) osztrák világörökség (1) pozitívumok (1) Práter (3) program (1) Radio Niederösterreich (1) Railjet (1) Rathaus (1) recept (1) SAP piac (1) Schönbrunn (1) Schweizerhaus (1) Semmeringer Bahn (1) síelés (1) Spiele der Stadt (1) Spittelberg (1) strand (2) szánkópálya (2) szemétlerakó (1) templom (1) tűzijáték (1) újság (1) vállalkozás (2) vásár (1) vegyes (2) videóajánló (1) Vienna Time Travel (1) Volkstheater (1) vonatjegy (1) Wachau (1) Wien Museum (1)

Dieses Blog durchsuchen

Gesamtzahl der Seitenaufrufe