Recent News

Daisypath Vacation tickers

Donnerstag, 20. März 2014

Eredmények

A jelenlegi negyedév egész eredményesnek mondható webshopilag. Felvettünk új termékeket is, már egyáltalán nem érdekel, hogy az adott áru milyen minőségű, Kínából van-e v. sem, mert a vevőt se érdekli, csak az ára, és egyre több vevő jött, most már a heti 7 vevő az megvan, de néha már azt is meghaladja. Ami már duplája az előző negyedév teljesítményének. Persze bőven van még mit alakítani és hát van is hova fejlődni, de a tendencia jó.

Továbbra is sok a bajom-gondom a szállítással, mert ugyan mióta leszerződtünk az egyik céggel, azóta olcsóbban viszik el a dobozokat, de még mindig jelentős rajta a szállítási költség, főleg úgy hogy a termékek jelentős része nem Ausztirába megy, hanem Németországba...Nem tudom, valami miatt nem igazán érem el az osztrák vevőket, pedig amúgy azok hálásabb vásárlók. Másik jelentős költség az ebaynek a költsége, mert bár a honlap megy és szép a dizájnja is, de mégse várásolgatnak ott az emberek, sőt alig van látogató, ellenben az ebay-jel, ahol az összes forgalmam 99%-a képződik. Viszont cserébe, fizetek havi díjat és még minden egyes tranzakcióból 10%-ot lenyúl rólam, így sokszor az árból max. a 10- 20% az ami nálam marad nyereségként. Ami azért elég kevés...Még akkor is, ha az ebayen drágábban kínálom a terméket mint a saját webshopomon.
Elgondolkodtam azon, hogy egyáltalán vásárolnak-e manapság már az emberek webshopokon v. mindenki csak az ebay-amazon bűvöletben él? Az az érzésem, hogy nem. V. maximum egy-két ismert webshopot használnak még, mint pl. az OTTO meg hasonlók, aztán itt ki is fújt. Végülis az ebayen és az amazonon már mindent meg lehet kapni. Az adott cégek ezt meg jól ki is használják....

A lakáskereséssel csak vergődünk. A kínálat az alábbi:
 -tetőtér
- olyan lakás, ami északi-keleti tájolású
- lakás 2 szobája folyosóra nyílik
- új építésű és már csak a "maradék" eladó
- forgalmas út mellett van.
- magas a Rücklage, amit arra fizetnek, hogy majd x. idő múlva a házon nagyobb felújítást hajtsanak végre
- az áron felül és a saját hitelrészleteden felül még fizethetsz x. ideig Wohnbauförderung hitelt is, ami egy kedvezményes hitel, és az eladótól kell átvenni. Tehát az adott ház, lakás végülis nem x. be kerül, hanem x+y-ba.
Ezeket lehet találni, ha az ember olyan 85 m2 nagyobbat keres és nincsen mondjuk fél milliója rá.
Az újépítésű házak lennének a legideálisabbak, de itt nagyon észnél kell lenni, mert még az építés megkezdése előtt eladják a jobb lakásokat, házakat, amikor már építik csak a maradék van (értsd tetőtér).
Úgy lehet talán kifogni jót, ha az ember talál olyat, ami épp tervezés alatt van, arra jelentkezik (voranmeldung), majd amikor elkezdik árulni, kap róla egy mailt a részletekkel, és mehet a céghez megbeszélni, aztán még van ideje válogatni v. meggondolni magát. Persze ezeket a tervezés alatt való házakat nem hirdetik sehol, az építető honlapján lehet csak magtalálni...








Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen


Flickr

Labels

adventi vásár (1) ádventi vásár (3) álláskeresés (3) Alte Donau (4) amazon (1) Anmeldebescheinigung (1) barátság (4) Bécs (2) bécsi étterem (1) bécsi fotók (7) bécsi kávéházak (4) bécsi mozik (2) Böjte Csaba (1) Bramberg am Wildkogel (1) bűnőzés (1) Burgtheater (1) cég (1) Colmar (1) családfakutatás (1) Da Capo Wien (1) DACH régió (1) Deutsch Perfekt (1) Donauinselfest (1) döntés (1) egy év (1) érzelmek (1) étterem (1) évkezdet (1) fotók (1) Freyung (1) Grinzing (1) Hallstatt (1) havazás (1) heiligenkreuz (1) hétvége (1) Hofburg (1) húsvét (2) IKI (1) Informatikai álláspiac (1) kábellopás (1) Kahlenberg (1) Karácsony (2) kastély (1) katasztrófa (1) képek (1) képeslap (1) kerékpárutak (1) kirándulás (3) kreatív (3) külföldi vélemény Pestről (1) lakás (1) Laxenburg (1) Leopoldsberg (1) levéltár (1) MA 35 (1) maradunk (1) Maria Theresia Platz (1) Mariazell (1) MÁV (2) mayerling (1) MINGO (1) mosókonyha (1) mozi (1) München (5) München in Motion (1) negatívumok (1) nyelviskola (3) nyelvrokonság (1) nyelvtanulás (5) nyelvvizsga (1) Opera (2) ORF (1) összegzés (1) osztrák világörökség (1) pozitívumok (1) Práter (3) program (1) Radio Niederösterreich (1) Railjet (1) Rathaus (1) recept (1) SAP piac (1) Schönbrunn (1) Schweizerhaus (1) Semmeringer Bahn (1) síelés (1) Spiele der Stadt (1) Spittelberg (1) strand (2) szánkópálya (2) szemétlerakó (1) templom (1) tűzijáték (1) újság (1) vállalkozás (2) vásár (1) vegyes (2) videóajánló (1) Vienna Time Travel (1) Volkstheater (1) vonatjegy (1) Wachau (1) Wien Museum (1)

Dieses Blog durchsuchen

Gesamtzahl der Seitenaufrufe