Recent News

Daisypath Vacation tickers

Samstag, 2. November 2013

Némi kis előrelépés

Kb. 2 hónap küzdelem után, most jutottunk oda, hogy a héten 3 vevőnk is volt, és ebből 2 az ebayről, igaz mindenki egyféle termékre pattant rá, amit nemrég vettünk fel a palettánkra. Nem is értem túlzottan, hiszen edényt minden konyhaboltban lehet kapni, de úgy látszik mégis ez a húzóerő. Úgyhogy most némi örömködés van. Sajnos a webshoppal kapcsolatban csak negatív dolgokról tudok beszámolni, a grafika elkészült, és aztán kiderült, hogy alkalmatlan egy webshop grafikájának, úgyhogy nagyjából kezdheti a grafikus újra. Persze nem sajnálom őt túlzottan, hiszen, mint szakember kellett volna látnia a problémát, de hát minden nem mehet ugye. Viszont mi még állunk és várunk rájuk, úgyhogy valószínűleg a Karácsonyt már bukjuk is, ill. csak az van, ami az ebayen elmegy. Ha valaki mondta volna nekem előre, hogy ennyire nehézkes egy webshopot beindítani, lehet nem vágok neki.

Az Amazonnal már ott tartunk, hogy legutóbb már Luxemburgból hívtak fel, persze megint el kellett magyaráznom mi a helyzet, hogy az összes közüzemi számla a férjem nevén van, és kicsit komplikált lenne most az ő kényük-kedvük miatt a nevemre íratni. Ezt elmondtam és leírtam már nekik tucatszor, de mindig újra akarják hallani. Most ott tartunk, hogy lehet velem kivételt tesznek. Meglássuk, eléggé szkeptikus vagyok velük szemben.

Amivel teljesen meg vagyok elégedve az az itteni kamara. Már a cégalapításkor nagyon segítőkészek voltak, azóta meg a 3. konferenciára küldik a meghívót és mindez benne van a tagdíjba, az egyik konferencia kifejezetten a webshopokról fog szólni, a másik meg adózási eligazítás lesz. A 3.-ról lecsúsztunk, de előregisztráltak minket a soron következőre.

Ezenkívül összejöttem egy Svájcban élő magyar lánnyal, aki szintén most kezdett el webshopozni és teljesen nyitottan állt hozzá, hogy megosszuk egymással a tapasztalatainkat. Úgyhogy ezúttal is köszönöm a Svájc is más blog tulajdonosának, hogy összehozott bennünket:)

1 Kommentar:

  1. En tovabbra is drukkolok!
    Nekunk sincs sok vevonk.. :(
    Agi, kuldj mar nekem egy blogra utalo kepet, kitennelek blogajanloba kepesen! Puszi, Karin

    AntwortenLöschen


Flickr

Labels

adventi vásár (1) ádventi vásár (3) álláskeresés (3) Alte Donau (4) amazon (1) Anmeldebescheinigung (1) barátság (4) Bécs (2) bécsi étterem (1) bécsi fotók (7) bécsi kávéházak (4) bécsi mozik (2) Böjte Csaba (1) Bramberg am Wildkogel (1) bűnőzés (1) Burgtheater (1) cég (1) Colmar (1) családfakutatás (1) Da Capo Wien (1) DACH régió (1) Deutsch Perfekt (1) Donauinselfest (1) döntés (1) egy év (1) érzelmek (1) étterem (1) évkezdet (1) fotók (1) Freyung (1) Grinzing (1) Hallstatt (1) havazás (1) heiligenkreuz (1) hétvége (1) Hofburg (1) húsvét (2) IKI (1) Informatikai álláspiac (1) kábellopás (1) Kahlenberg (1) Karácsony (2) kastély (1) katasztrófa (1) képek (1) képeslap (1) kerékpárutak (1) kirándulás (3) kreatív (3) külföldi vélemény Pestről (1) lakás (1) Laxenburg (1) Leopoldsberg (1) levéltár (1) MA 35 (1) maradunk (1) Maria Theresia Platz (1) Mariazell (1) MÁV (2) mayerling (1) MINGO (1) mosókonyha (1) mozi (1) München (5) München in Motion (1) negatívumok (1) nyelviskola (3) nyelvrokonság (1) nyelvtanulás (5) nyelvvizsga (1) Opera (2) ORF (1) összegzés (1) osztrák világörökség (1) pozitívumok (1) Práter (3) program (1) Radio Niederösterreich (1) Railjet (1) Rathaus (1) recept (1) SAP piac (1) Schönbrunn (1) Schweizerhaus (1) Semmeringer Bahn (1) síelés (1) Spiele der Stadt (1) Spittelberg (1) strand (2) szánkópálya (2) szemétlerakó (1) templom (1) tűzijáték (1) újság (1) vállalkozás (2) vásár (1) vegyes (2) videóajánló (1) Vienna Time Travel (1) Volkstheater (1) vonatjegy (1) Wachau (1) Wien Museum (1)

Dieses Blog durchsuchen

Gesamtzahl der Seitenaufrufe