Recent News

Daisypath Vacation tickers

Donnerstag, 14. Februar 2013

Maradunk

Az elmúlt időszakban nagyon komoly döntés előtt álltunk, nevezetesen hogy maradjunk v. menjünk Münchenbe. Egyik se könnyű út, és nem volt egyértelmű, bár eleinte annak tűnt, aztán mégse. Csináltunk valami Swot-analízist, ami Bécset hozta ki nyertesnek, főleg azért mert már megszoktunk itt, kialakítottuk valamennyire az életünket. Nem mondanám, hogy teljesen ki vagyok békülve az eredménnyel de a másikkal se lettem volna. Az egyik az álom, a másik meg inkább a realitás és most a realitás nyert. Nem mennék bele a részletekbe, mert az már az intimszféránkba vezet, legyen elég most annyi, hogy úgy ítéltük, hogy München most nem ad annyival többet, mint amennyivel messzebb van. És csak elhúzza azt az időt, kényszert, ami miatt a férjemnek a szakmáján belül szakterületet kell váltania, különben nem leszünk életképesek. Nehéz ez az út is, ki tudja még, lesz-e elágazódás és mennyi, és még nem látjuk a végét se a megoldását, de reméljük egy év múlva már v. még előbb jó irányban leszünk.

http://m.cdn.blog.hu/bl/blogmagamnak/image/486_1256264866PQ4u.jpg

5 Kommentare:

  1. Reméljük:) Írok ezzel kapcsolatosan mailt.

    AntwortenLöschen
  2. A legjobbakat kívánom nektek!
    Majd írj, hogyan alakul a továbbiakban az életetek, én várom!
    Miért München a nagy álom? Csak ha nem titok...

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. köszi! persze, nem zárom be a blogot:) úgyhogy lesz lehetőségetek még követni.
      München hát nehéz megmagyarázni, adva volt a DACH régió (mert ha kijebb gondolkodunk, akkor valami francia város, esetleg Párizs lenne az v. Genf) és abból az tűnt a legszimpibbnek,legbohémebbnek, ma már annyira azért nem fényes Bécshez képest pl. de tudod az álom olyan hogy azért teljesen sose vész el.

      Löschen
  3. Azért biztosan valami más miatt is München, hiszen más nagyváros is szóba jöhetett volna...:)
    Én csak átutazóban láttam, ezért érdekelt volna...

    AntwortenLöschen


Flickr

Labels

adventi vásár (1) ádventi vásár (3) álláskeresés (3) Alte Donau (4) amazon (1) Anmeldebescheinigung (1) barátság (4) Bécs (2) bécsi étterem (1) bécsi fotók (7) bécsi kávéházak (4) bécsi mozik (2) Böjte Csaba (1) Bramberg am Wildkogel (1) bűnőzés (1) Burgtheater (1) cég (1) Colmar (1) családfakutatás (1) Da Capo Wien (1) DACH régió (1) Deutsch Perfekt (1) Donauinselfest (1) döntés (1) egy év (1) érzelmek (1) étterem (1) évkezdet (1) fotók (1) Freyung (1) Grinzing (1) Hallstatt (1) havazás (1) heiligenkreuz (1) hétvége (1) Hofburg (1) húsvét (2) IKI (1) Informatikai álláspiac (1) kábellopás (1) Kahlenberg (1) Karácsony (2) kastély (1) katasztrófa (1) képek (1) képeslap (1) kerékpárutak (1) kirándulás (3) kreatív (3) külföldi vélemény Pestről (1) lakás (1) Laxenburg (1) Leopoldsberg (1) levéltár (1) MA 35 (1) maradunk (1) Maria Theresia Platz (1) Mariazell (1) MÁV (2) mayerling (1) MINGO (1) mosókonyha (1) mozi (1) München (5) München in Motion (1) negatívumok (1) nyelviskola (3) nyelvrokonság (1) nyelvtanulás (5) nyelvvizsga (1) Opera (2) ORF (1) összegzés (1) osztrák világörökség (1) pozitívumok (1) Práter (3) program (1) Radio Niederösterreich (1) Railjet (1) Rathaus (1) recept (1) SAP piac (1) Schönbrunn (1) Schweizerhaus (1) Semmeringer Bahn (1) síelés (1) Spiele der Stadt (1) Spittelberg (1) strand (2) szánkópálya (2) szemétlerakó (1) templom (1) tűzijáték (1) újság (1) vállalkozás (2) vásár (1) vegyes (2) videóajánló (1) Vienna Time Travel (1) Volkstheater (1) vonatjegy (1) Wachau (1) Wien Museum (1)

Dieses Blog durchsuchen

Gesamtzahl der Seitenaufrufe