Recent News

Daisypath Vacation tickers

Donnerstag, 3. Januar 2013

Új év és újra Bécsben

Véget értek az ünnepek sajnos, ilyenkor mindig mélabú tör rám, hirtelen üressé válnak a napok, hiányzik a sok karácsonyi, adventi program, a vásárok, a koncertek, a készülés stb. Az időjárás se kedvez különösebben a jókedvnek, úgyhogy a január nem az én hónapom, annak ellenére, hogy már évek óta januárban megyünk el síelni. De addig még van kis idő.

Összegezve az elmúlt évet, nem kimondottan a mi évünk volt. Volt sok gondunk, problémánk évközben, betegség a családban, bizonytalanság mindenfelé, úgyhogy nem bántuk, hogy vége lett. A szilvesztert a barátnőméknél töltöttük Bp-en négyesben, játszottunk társast és bolondoztunk. Az ünnepek alatt a szüleimmel is sikerült 2-szer is hosszabban társasozni, ami szintén nagyon feltöltő volt.

Nagyon szeretnénk, ha a 2013-as év a miénk lenne, elkerülné a családot a betegség és sikerülne megvalósítanunk a terveinket vagy legalábbis rátérni arra az útra ami oda vezet, mert sok volt már a kitérő és hát kezdünk kifáradni.

Addig is, mivel kissé elengedtük magunkat a kajálásban, és a sütemények, rántott hal, egyéb finomságok akadálytalanul landoltak a hasunkban, úgy gondoltuk, hogy ideje lenne sportolni egy kicsit. Mindketten teniszteztünk régen, így azt gondoltam, hogy ez lesz a legideálisabb és legegyszerűbb. Most úgy alakult, hogy kevésbé frekventált időpontban is el tudunk menni teniszre, mert főműsoridőben majdnem 90%osan teli vannak a pályák, így januárra lefoglaltam az időpontokat a Sportcenter Donaucityben.
Ma voltunk elsőnek, igen kellemes körülmények vannak, szép, ápolt az egész sporttelep. A pálya fedett és szőnyeges. Nehezen lendültünk bele a játékba, igen elszoktunk tőle. Viszont nagy eredmény, hogy miután a férjem elmagyarázta, hogy kell szerválni, utána én nagyobb százalékkal ütöttem jó szervákat, mint Ő:))) Összességében jól esett mozogni és kimozdulni.
Visszafelé akkora szél fújt, hogy alig tudtam menni, néha úgy éreztem mindjárt felkap és arrébb visz.




Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen


Flickr

Labels

adventi vásár (1) ádventi vásár (3) álláskeresés (3) Alte Donau (4) amazon (1) Anmeldebescheinigung (1) barátság (4) Bécs (2) bécsi étterem (1) bécsi fotók (7) bécsi kávéházak (4) bécsi mozik (2) Böjte Csaba (1) Bramberg am Wildkogel (1) bűnőzés (1) Burgtheater (1) cég (1) Colmar (1) családfakutatás (1) Da Capo Wien (1) DACH régió (1) Deutsch Perfekt (1) Donauinselfest (1) döntés (1) egy év (1) érzelmek (1) étterem (1) évkezdet (1) fotók (1) Freyung (1) Grinzing (1) Hallstatt (1) havazás (1) heiligenkreuz (1) hétvége (1) Hofburg (1) húsvét (2) IKI (1) Informatikai álláspiac (1) kábellopás (1) Kahlenberg (1) Karácsony (2) kastély (1) katasztrófa (1) képek (1) képeslap (1) kerékpárutak (1) kirándulás (3) kreatív (3) külföldi vélemény Pestről (1) lakás (1) Laxenburg (1) Leopoldsberg (1) levéltár (1) MA 35 (1) maradunk (1) Maria Theresia Platz (1) Mariazell (1) MÁV (2) mayerling (1) MINGO (1) mosókonyha (1) mozi (1) München (5) München in Motion (1) negatívumok (1) nyelviskola (3) nyelvrokonság (1) nyelvtanulás (5) nyelvvizsga (1) Opera (2) ORF (1) összegzés (1) osztrák világörökség (1) pozitívumok (1) Práter (3) program (1) Radio Niederösterreich (1) Railjet (1) Rathaus (1) recept (1) SAP piac (1) Schönbrunn (1) Schweizerhaus (1) Semmeringer Bahn (1) síelés (1) Spiele der Stadt (1) Spittelberg (1) strand (2) szánkópálya (2) szemétlerakó (1) templom (1) tűzijáték (1) újság (1) vállalkozás (2) vásár (1) vegyes (2) videóajánló (1) Vienna Time Travel (1) Volkstheater (1) vonatjegy (1) Wachau (1) Wien Museum (1)

Dieses Blog durchsuchen

Gesamtzahl der Seitenaufrufe