Recent News

Daisypath Vacation tickers

Dienstag, 2. April 2013

Húsvéti kreatív



Az idei Húsvét kreatív szempontból eléggé egyhangúra sikeredett, mivel volt írókám, így rábuktam a hímes tojások készítésére. A kezdeti bizonytalanságok után, a végére elég jól belejöttem, és már bonyolultabb mintákat is megrajzoltam, az otthoni tojásfestéknek hála, még a kontrasztok is szépen kijöttek. Jó nem egy népművészeti alkotás, de ahhoz képest, hogy nem tudok rajzolni....
Viszont annyira kikapcsolt az összes gondomból, bajomból, hogy alig tudtam letenni és emiatt persze nem is igen tettem le, hanem sorra gyártottam a tojásokat. Ennek ugye az lett rögtön a böjtje, hogy másra meg nem jutott idő.
A másik, amire még futotta idő és energia az a bécsi ajtódíszünk, amit simán kartonból vágtam ki minta alapján, semmi ördöngösség de annál aranyosabb, vagy legalábbis nekem tetszik.
Lett volna még egy kartonpapíros ajtódísz, de hiába rendeltem meg az amazonon keresztül, bár nem az amazontól, a hozzá kellő papírdrótot, nem tudott ide érni (már nem is fog), úgyhogy egyelőre a kivágott részek várnak arra, hogy legyen velük valami.
Láttam még itt Bécsben dekorációs boltban, hogy a fürjtojást nem csak simán kifújva, hanem kettétörve is lehet használni dísznek, így abból tettem ide-oda és tényleg hangulatos volt, egy-két sima, kifújt tojás mellett. Sajnos erről nincs fotóm.

Az idei húsvéti időjárás páratlan volt a maga nemében, nem emlékszem egy Húsvétra sem, amikor még téli kabátban nyomultam volna, pláne arra nem, hogy havazott volna, mert vasárnap a férjem városkájában nagy pelyhekben hullott a hú...







2 Kommentare:


Flickr

Labels

adventi vásár (1) ádventi vásár (3) álláskeresés (3) Alte Donau (4) amazon (1) Anmeldebescheinigung (1) barátság (4) Bécs (2) bécsi étterem (1) bécsi fotók (7) bécsi kávéházak (4) bécsi mozik (2) Böjte Csaba (1) Bramberg am Wildkogel (1) bűnőzés (1) Burgtheater (1) cég (1) Colmar (1) családfakutatás (1) Da Capo Wien (1) DACH régió (1) Deutsch Perfekt (1) Donauinselfest (1) döntés (1) egy év (1) érzelmek (1) étterem (1) évkezdet (1) fotók (1) Freyung (1) Grinzing (1) Hallstatt (1) havazás (1) heiligenkreuz (1) hétvége (1) Hofburg (1) húsvét (2) IKI (1) Informatikai álláspiac (1) kábellopás (1) Kahlenberg (1) Karácsony (2) kastély (1) katasztrófa (1) képek (1) képeslap (1) kerékpárutak (1) kirándulás (3) kreatív (3) külföldi vélemény Pestről (1) lakás (1) Laxenburg (1) Leopoldsberg (1) levéltár (1) MA 35 (1) maradunk (1) Maria Theresia Platz (1) Mariazell (1) MÁV (2) mayerling (1) MINGO (1) mosókonyha (1) mozi (1) München (5) München in Motion (1) negatívumok (1) nyelviskola (3) nyelvrokonság (1) nyelvtanulás (5) nyelvvizsga (1) Opera (2) ORF (1) összegzés (1) osztrák világörökség (1) pozitívumok (1) Práter (3) program (1) Radio Niederösterreich (1) Railjet (1) Rathaus (1) recept (1) SAP piac (1) Schönbrunn (1) Schweizerhaus (1) Semmeringer Bahn (1) síelés (1) Spiele der Stadt (1) Spittelberg (1) strand (2) szánkópálya (2) szemétlerakó (1) templom (1) tűzijáték (1) újság (1) vállalkozás (2) vásár (1) vegyes (2) videóajánló (1) Vienna Time Travel (1) Volkstheater (1) vonatjegy (1) Wachau (1) Wien Museum (1)

Dieses Blog durchsuchen

Gesamtzahl der Seitenaufrufe